Drive & Escape Gold

Drive & Escape Gold

Karten
Adrenaline gegarandeerd tijdens een rit op onze kartbaan. In een heat van 10 minuten doe jij er alles aan om je mede-coureurs te verslaan en de snelste rondetijd te behalen. Download de Go-Kart Racing Club app om je precieze snelheid en prestaties tijdens het karten bij te houden. Laat de F1-coureur in jezelf los en daag je vrienden uit!

Prison Island
Let op! Voor de veiligheid van onze gasten gelden er tijdelijk andere regels voor Prison Island. Zijn jullie niet van hetzelfde huishouden? Let er dan op dat je in even aantallen komt, je wordt namelijk ingedeeld in tweetallen.

Waan je in een spannende strijd tijdens het spelen van Prison Island. In een gevangenis met drie verdiepingen en 38 cellen wordt jouw kennis, inzicht, uithoudingsvermogen en concentratie op de proef gesteld! In een team van drie à vier personen proberen jullie elke opdracht in elke cel zo snel mogelijk op te lossen om zo de hoogste score te behalen. Van rekensommen en puzzels tot aan zoektochten en fysieke uitdagingen. Lukt het jullie binnen de tijd de opdrachten in de cellen op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen?

Bittergarnituur
Geniet van een heerlijke snack tijdens jullie programma. Er worden kaasstengels, bitterballen, loempia’s en kipnuggets geserveerd met keus uit verschillende sauzen.

Dineren in ons Grand Café (tot en met september 2020 aangepast diner)
Naast samen activiteiten beleven, eet je bij de Kartfabrique ook écht samen. Onze hoofdgerechten worden namelijk geserveerd aan de hand van het sharing diner concept. Doordat de gerechten die wij serveren in braadsledes gedeeld worden creëren wij een huiselijke sfeer waarin samen zijn een grote rol speelt.

Ons hoofdgerecht bestaat uit Ribs & Chicken. Dit zijn langzaam gegaarde spareribs in smokey BBQ saus & kipsaté van malse scharrelkip met pindasaus. We hebben ook de optie Salmon & Chicken: hierbij krijgen jullie naast de kip saté, gestoomde zalm in teriyakisaus. In het scherm hierna kan deze optie aangevinkt worden. Benieuwd naar meer? Bekijk onze menukaart.

Dranken inbegrepen

Van al die bloedstollende activiteiten krijg je dorst! Gelukkig kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van onze gedistilleerde dranken.

  Wat krijg ik?

 • 10 minuten karten
 • 1 uur Prison Island
 • Bittergarnituur
 • 3-gangen menu
 • Inclusief dranken

Programma (4u 30m)

Check-in

Half uur voor aanvang van de activiteit

Briefing

Instructies en omkleden

Karten

10 minuten karten

Bittergarnituur

Een heerlijke snack tijdens jullie programma

Briefing

Instructies

Prison Island

In 1 uur tijd ontsnappen

3-gangen menu

Aan de hand van ons sharing dinner concept

Einde programma

Waarom Kartfabrique?

 • Het leukste uitje van Utrecht
 • 100% kindvriendelijk
 • Gemakkelijk online reserveren
 • Kosteloos annuleren

Kartfabrique wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Kartfabrique wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,0