Drive Silver

Drive Silver

Karten
Adrenaline gegarandeerd tijdens een rit op onze kartbaan. In een heat van 10 minuten doe jij er alles aan om je mede-coureurs te verslaan en de snelste rondetijd te behalen. Download de Go-Kart Racing Club app om je precieze snelheid en prestaties tijdens het karten bij te houden. Laat de F1-coureur in jezelf los en daag je vrienden uit!

Dineren in ons Grand Café (tot en met september 2020 aangepast diner)
Naast samen activiteiten beleven, eet je bij de Kartfabrique ook écht samen. Onze hoofdgerechten worden namelijk geserveerd aan de hand van het sharing diner concept. Doordat de gerechten die wij serveren in braadsledes gedeeld worden creëren wij een huiselijke sfeer waarin samen zijn een grote rol speelt.

Ons hoofdgerecht bestaat uit Ribs & Chicken. Dit zijn langzaam gegaarde spareribs in smokey BBQ saus & kipsaté van malse scharrelkip met pindasaus. We hebben ook de optie Salmon & Chicken: hierbij krijgen jullie naast de kip saté, gestoomde zalm in teriyakisaus. In het scherm hierna kan deze optie aangevinkt worden. Benieuwd naar meer? Bekijk onze menukaart

Dranken inbegrepen

Van al die bloedstollende activiteiten krijg je dorst! Gelukkig kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van onze gedistilleerde dranken.

    Wat krijg ik?

  • 2 x 10 minuten karten
  • Hoofdgerecht
  • Inclusief dranken

Programma (2u 30m)

Check-in

Half uur voor aanvang van de activiteit

Briefing

Instructies en omkleden

Karten

10 minuten karten

Pauze

Karten

10 minuten karten

Hoofdgerecht

Aan de hand van ons sharing dinner concept

Einde programma

Waarom Kartfabrique?

  • Het leukste uitje van Utrecht
  • 100% kindvriendelijk
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Kosteloos annuleren

Kartfabrique wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Kartfabrique wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,0