Escape & Dinner

Escape & Dinner

Prison Island
Let op! Voor de veiligheid van onze gasten gelden er tijdelijk andere regels voor Prison Island. Zijn jullie niet van hetzelfde huishouden? Let er dan op dat je in even aantallen komt, je wordt namelijk ingedeeld in tweetallen.

Waan je in een spannende strijd tijdens het spelen van Prison Island. In een gevangenis met drie verdiepingen en 38 cellen wordt jouw kennis, inzicht, uithoudingsvermogen en concentratie op de proef gesteld! In een team van drie à vier personen proberen jullie elke opdracht in elke cel zo snel mogelijk op te lossen om zo de hoogste score te behalen. Van rekensommen en puzzels tot aan zoektochten en fysieke uitdagingen. Lukt het jullie binnen de tijd de opdrachten in de cellen op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen?

Dineren in ons Grand Café (tot en met september 2020 aangepast diner)
Naast samen activiteiten beleven, eet je bij de Kartfabrique ook écht samen. Onze hoofdgerechten worden namelijk geserveerd aan de hand van het sharing diner concept. Doordat de gerechten die wij serveren in braadsledes gedeeld worden creëren wij een huiselijke sfeer waarin samen zijn een grote rol speelt.

Ons hoofdgerecht bestaat uit Ribs & Chicken. Dit zijn langzaam gegaarde spareribs in smokey BBQ saus & kipsaté van malse scharrelkip met pindasaus. We hebben ook de optie Salmon & Chicken: hierbij krijgen jullie naast de kip saté, gestoomde zalm in teriyakisaus. In het scherm hierna kan deze optie aangevinkt worden. Benieuwd naar meer? Bekijk onze menukaart.

    Wat krijg ik?

  • 1 uur Prison Island
  • 3-gangen menu

Programma (3u 30m)

Check-in

Briefing

Prison Island

3-gangen menu

Einde programma

Waarom Kartfabrique?

  • Het leukste uitje van Utrecht
  • 100% kindvriendelijk
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Kosteloos annuleren

Kartfabrique wordt op Facebook gewaardeerd met een:

4,5

Kartfabrique wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,0