Moon Trees & Karten

Moon Trees
Ben je fanatiek, strategisch en avontuurlijk aangelegd? Dan is Moon Trees het spel voor jou! Samen met je team betreed je een verlaten wereld waarin alles draait om samenwerken met elkaar en de elementen. In de real life game vind je Moon Trees die als een onzichtbaar schild de aarde beschermen, zodat wij hier veilig kunnen leven. Met te verdienen grondstofmunten verzorg je de bomen. Hoe meer goed verzorgde Moon Trees, hoe meer punten je behaalt. In twee rondes strijd je als team om het veroveren van de meeste en meest waardevolle Moon Trees.

Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Daag jezelf en anderen uit! Let the game begin!

Karten
Adrenaline gegarandeerd tijdens een rit op onze kartbaan. In een heat van 10 minuten doe jij er alles aan om je mede-coureurs te verslaan en de snelste rondetijd te behalen. Download de Go-Kart Racing Club app om je precieze snelheid en prestaties tijdens het karten bij te houden. Laat de F1-coureur in jezelf los en daag je vrienden uit!

    Wat krijg ik?

  • 2 x 18 minuten Moon Trees
  • 10 minuten karten

Programma (2u 50m)

Check-in

Kwartier voor aanvang van de activiteit

Briefing

Instructies

Moon Trees

Verover zoveel mogelijk Moon Trees

Pauze

Moon Trees

Verbeter je score

Pauze

Briefing

Instructies & omkleden

Karten

10 minuten karten

Einde programma

Waarom Kartfabrique?

  • Het leukste uitje van Utrecht
  • 100% kindvriendelijk
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Kosteloos annuleren

Kartfabrique wordt op Facebook gewaardeerd met een:

5,0

Kartfabrique wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,0