Moon Trees & Lasergamen

Moon Trees
Ben je fanatiek, strategisch en avontuurlijk aangelegd? Dan is Moon Trees het spel voor jou! Samen met je team betreed je een verlaten wereld waarin alles draait om samenwerken met elkaar en de elementen. In de real life game vind je Moon Trees die als een onzichtbaar schild de aarde beschermen, zodat wij hier veilig kunnen leven. Met te verdienen grondstofmunten verzorg je de bomen. Hoe meer goed verzorgde Moon Trees, hoe meer punten je behaalt. In twee rondes strijd je als team om het veroveren van de meeste en meest waardevolle Moon Trees.

Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Daag jezelf en anderen uit! Let the game begin!

Lasergamen
Ga alleen of samen met je vrienden de strijd aan in de grootste indoor lasergame-arena van Nederland! Speel je tactisch en denk je goed na over je volgende verstopplek óf ga je keihard in de aanval? Probeer je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken met je lasergun en check achteraf op je scoreformulier wie de beste scherpschutter was!

    Wat krijg ik?

  • 2 x 18 minuten Moon Trees
  • 12 minuten lasergamen

Programma (2u 50m)

Check-in

Half uur voor aanvang van de activiteit

Briefing

Instructies

Moon Trees

Verover zoveel mogelijk Moon Trees

Pauze

Moon Trees

Verbeter je score

Pauze

Briefing

Instructies

Lasergamen

12 minuten lasergamen

Einde programma

Waarom Kartfabrique?

  • Het leukste uitje van Utrecht
  • 100% kindvriendelijk
  • Gemakkelijk online reserveren
  • Kosteloos annuleren

Kartfabrique wordt op Facebook gewaardeerd met een:

5,0

Kartfabrique wordt op Tripadvisor gewaardeerd met een:

4,0